Over Natascha

Natascha is van jongs af aan veel met muziek bezig......er gaat geen dag voorbij zonder zingen. Op zaterdagochtend worden cassette bandjes volgezet met klanken van Jan Rietman die met zijn los-vast band uit de speakers knalt !!! 
Teksten worden op vrije interpretatie meegezongen ; )
Wanneer Natascha op haar 12e jaar een eigen geluidsinstallatie en microfoon krijgt begint er langzaam een artiest te groeien. Sam Brown, Whitney Housten, Chaka Khan en Madonna zijn favoriet! 
 
Echt serieus wordt het pas op 19 jarige leeftijd als zij wordt benaderd om auditie te komen doen bij Traveller, een pop/rock band uit regio Rotterdam.Zij gaat zanglessen volgen en zo wordt haar eerste band voor een lange tijd een feit! Een periode waarin zij op veel podia stond en zij daarnaast ook verschillende uitstapjes maakt naar o.a de Blues met The Trevin David bandSamen met hen stond zij op de boot van Blues on the River, in L'ésprit maar ook op het welbekende Brielle blues. Bij Cruisade & friends met Marianne Nobel was zij één van de vrienden die af en toe een gastoptreden had op  o.a  De Beurs van Berlage.
 
Later krijgt zij lessen en coaching van Lisa Boray!

 
In 2011 komt zij bij Groove Connection terecht. 
Een dampende Soul/funk/dance classics formatie die spettert met 3 zangeressen.

Tegenwoordig heeft Natascha het roer omgegooid en doet zij veel solo optredens met orkestbanden. Haar hart gaat uit naar nummers van vroeger....maar zingt
Pop, Rock, Dance Classics, Blues, Soul, Funk, Top 40 en Nederlandstalig. 
ze heeft een breed repertoire en weet bij elke gelegenheid een passende sfeer neer te zetten. Ze is een podiumbeest en kan het publiek bespelen, het dak eraf blazen met oa nummers van Robin S, Amy winehouse, Bruno Mars, Meghan Trainor maar weet je ook diep te raken als zij een nummer van Claudia de Brey, Paul Weller, Wim Sonneveld of Roberta Flack op uitvaart of Herdenkingsdienst brengt.

Daarnaast is Natascha een nieuwe weg ingeslagen, die van de Jazz...... zij is leadzangeres bij de Woodstreet Big Band het oudste nog spelende Jazzorkest uit Den Haag in traditionele bezetting bestaande uit, saxofonisten, trombonisten, trompettisten en een ritmesectie met drums, basgitaar, gitaar en piano. Onder Leiding van Stanislav Mitrovic.
Ze volgt Jazz zangles van Maria Mendes.
Om een indruk te krijgen van deze band en de diverse projecten/optredens verwijzen wij je graag naar www.woodstreet.nl